Fortsæt til hovedindholdFortsæt til navigationFortsæt til søgeformular

Virksomhed

Mange velkvalificerede personer med handicap står i dag uden for arbejdsmarkedet. Der er derfor stort uudnyttet potentiale for rekruttering af personer, der kan bidrage med vigtige kompetencer til din virksomhed. Med eller uden handicap har Danmark brug for dygtige mennesker.

 

For mange virksomheder har det allerede vist sig, at det både er en menneskelig og økonomisk styrke at rekruttere personer med handicap. Personer med psykiske eller fysiske handicap har nemlig meget at byde på.

 

Som virksomhed kan du med hjælp fra jobcenteret tilbyde en medarbejder med handicap forskellige muligheder for støtte og kompensering, så medarbejderen uhindret kan udføre sine arbejdsopgaver hos jer.

Her kan du finde information om

Hvis du har behov for mere viden om mulighederne for støtte til medarbejdere med handicap, kan du kontakte nøglepersonen i det lokale jobcenter.

 

Få mere viden og inspiration om tiltag og støttemuligheder ved ansættelse af personer med handicap.

Introduktion til film

Mange personer med handicap står i dag udenfor arbejdsmarkedet. Det er ærgerligt for både borgere, virksomheder og vores samfund. Personer med psykiske, kognitive eller fysiske handicap har nemlig meget at byde på. Se med nedenfor.

Rekruttering af medarbejdere med et handicap

Der er mange muligheder for at ansætte velkvalificerede personer med handicap i din virksomhed.
At ansætte medarbejdere med handicap er for mange virksomheder både en menneskelig og økonomisk styrke. Læs om mulighederne for støtte til din medarbejder i denne brochure.

Sidetal: 12 sider

Størrelse: A5

Filformat og størrelse: PDF, ca. 3 Mb

Back to top