Fortsæt til hovedindholdFortsæt til navigationFortsæt til søgeformular

Jobcenter

Muligheder for støtte i jobbet til personer med handicap

Der findes mange muligheder til personer, der allerede er i job eller gerne vil ud på arbejdsmarkedet, men har brug for støtte på grund af et handicap. Et handicap bør nemlig ikke forhindre nogen i at bidrage med vigtige kompetencer på en arbejdsplads. Med eller uden handicap har Danmark brug for dygtige mennesker.

Som ansat i jobcenteret finder du her informationer, der kan bruges i din vejledning af personer med et handicap. Der findes mange forskellige muligheder for at få støtte til et job, der matcher de enkelte personers specifikke behov, så de mere eller mindre uhindret kan udføre arbejdsopgaver og være en del af arbejdspladsen.

Her kan du finde information om:

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at tildele støtte til personer med handicap, kan du kontakte specialfunktionen i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Få mere viden og inspiration om tiltag og støttemuligheder, der kan anvendes af virksomheder ved ansættelse af personer med handicap.

Introduktion til film

Mange personer med handicap står i dag udenfor arbejdsmarkedet. Det er ærgerligt for både borgere, virksomheder og vores samfund. Personer med psykiske, kognitive eller fysiske handicap har nemlig meget at byde på. Se med nedenfor.

STAR Brochure om muligheder ved rekruttering af
medarbejdere med et handicap

Rekruttering af medarbejdere med et handicap

Der er mange muligheder for at ansætte velkvalificerede personer med handicap i din virksomhed.
At ansætte medarbejdere med handicap er for mange virksomheder både en menneskelig og økonomisk styrke. Læs om mulighederne for støtte til din medarbejder i denne brochure.

Sidetal: 12 sider

Størrelse: A5

Filformat og størrelse: PDF, ca. 3 Mb

Back to top